Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Alti biscuiti pentru Craciun. De data asta fara ou. Arata ca niste bulgarasi de zapada, de unde si numele. Sunt fragezi si se topesc in gura.
Amesteca untul cu 80 g zahar si vanilie pana ce devin o crema omogena si pufoasa
Adauga sarea si 250 g faina si amesteca. Daca se formeaza o pasta care nu se lipeste de maini, nu mai trebuie adaugat si restul de faina. Da e prea moale coca, adauga cate o lingura de faina (din cele 50 g ramase) pana ce devine nelipicioasa.
Aduga alunele si amesteca-le bine
Pune in frigider 1-2 ore
Incalzeste cuptorul la 190 C (tare)
Din coca fa bilute in mijlocul carora pune bucati de fructe confiate.
Coace 8- 10 minute. Ai grija sa ramana albe
Raceste-le putin, apoi da-le prin zaharul ramas.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult